Legendarische classics

De Legendarische classic fighting games zullen bij de meeste onder ons bekend zijn. Wie hebben de games tot op de dag van vandaag bepaald op gebied van vechtgames? Precies, Mortal combat en Street Fighter. Deze twee games, zijn ontzettend oud maar zijn echt geen vergaande glorie zoals de meeste games uit de jaren 90. Deze 2 games, blijven ontzettend spannend om te bespelen en hier kan je ze zelfs vanuit jouw brower spelen, helemaal gratis uiteraard!

Mortal Combat

Mortal combat, wat kunnen wij er nog over zeggen. Mensen die opgegroeid zijn in de jaren 90 zullen het vast en zeker nog kennen. De welbekende game, serie en zelfs film is een fictieve wereld waar het draait om gevechten. 1 op 1 gevechten waarbij het de bedoeling is de tegenstander helemaal kapot te maken en het liefst te laten verdwijnen van de aardbodem. Mortal combat is een gruwelijke game die de wereld gezien moet hebben en heeft gaming tot op de dag van vandaag bepaald. De game begint met het kiezen van een character waarmee je wilt vechten. Vervolgens kun je in arcade mode bepalen wat voor tegenstander je wilt. Wil je het helemaal goed doen, speel dan in een tournament tegen random tegenstanders. Iedere character heeft zijn of haar specialiteit. Zo heb je characters waarbij je de tegenstander kunt bevriezen, in vuur kunt zetten of helemaal kapot kunt slaan met je ijzeren waaiers. Kijk welk game bij jou past en begin met het spelen van een vertrouwd Mortal Combat spelletje.

Street Fighter

Net als Mortal combat is Street fighter een van de trend setters op het gebied van vecht spellen. Vele titels heeft Street Fighter op zijn naam gezet en allemaal net zo gaaf. De nieuwere versies beschikken over een uitgebreidere verhaallijn en nieuwe vette combo's die je kunt doen. Vroeger was het alleen mogelijk de street fighter reeks te bespelen op de Nintendo. Hier kan je het ook spelen vanuit je browser! Dat maakt het spelen  van street fighter nog gemakkelijker.