Welke shooter game zou je eens moeten proberen?

Als je lekker los wilt gaan met pistolen, bazooka's en andere wapens dan zijn de shooter gerelateerde games helemaal jouw ding! Hier speel je de meest uitgebreide schietspelletjes waar je vast en zeker veel plezier aan zult hebben. Het internet staat vol met verschillende schiet spelletjes, maar welke game is nou voor jou geschikt en zou je eens moeten proberen? Om te beginnen, zou je eerst moet uitzoeken  wat voor shooter games je het meest spannende vindt. Vind je het afknallen van zombies leuk of is nazi's af knallen eerder jouw 'ding'? Voor ieder soort shooter game ben je hier aan het juiste adres. Speel eens  de game genaamd:  Zombieaanval. Waar je in WO2 vanuit een toren je moet beschermen tegen allerlei zombies. 

Zombieaanval

Je belandt in een wereld waar de zombies in grotere getale de mensen vermorzelen. De zo genoemde Zombie Apocalypse. Aangezien jij op een zeer afgelegen terrein zit, is hulp nog ver weg. Via een radio bericht hoor je dat je het 40 dagen moet volhouden voordat de reddingsdiensten aankomen om je weg te halen. Speel het spelletje door de muis te richten en met de linkermuisknop te schieten, R om te herladen, van vuur modus veranderen met F of van wapens te wisselen met 1 of 2. Het is de bedoeling om je zo snel mogelijk af te weren van de zombies en op zoek te gaan naar wapens, overlevende en loot wat je kan gebruiken om te overleven. Naarmate je vordert in de game zul je merken dat je steeds sterkere wapens in je bezit krijgt. Maar ook de zombies komen met grotere aantallen tegelijkertijd.

Meer shooter spelletjes: https://www.spelletjes-nl.nl/alle-spelletjes/schiet/


Sift Heads 5

Naast de vele zombie gerelateerde games die je hier kan spelen kan je er ook voor kiezen een 'stick head' game te spelen. De stick figures zien er dan grafisch niet zo speciaal uit, maar vaak zijn het de meest uitgebreide games met een verhaal dat je kan spelen. Een goed voorbeeld is een van de Sift Heads games. De laatst uitgebrachte game van deze reeks games is nummer 5. Hierbij achtervolg je allerlei bad guys en moet je al racend verschillende mensen aan gort schieten. Je bent een huurmoordenaar die voor niemand of niets uit de weg gaat. Wanneer je de opdracht krijgt mensen te vermoorden, doe je dit. Je krijgt steeds meer betaald,maar je zult merken dat de targets steeds moeilijker worden om te bevechten. Maar gelukkig kan je met het verdiende geld sterkere wapens kopen. De game is zeer uitgebreid en wees niet bang om je te vervelen want er is zoveel te doen in deze games dat je heel wat dagen zoet bent aan het uitspelen van deze spelletjes.

 

Welke shooter game zou je eens moeten proberen?

Als je lekker los wilt gaan met pistolen, bazooka's en andere wapens dan de shooter gerelateerde games helemaal jouw ding! Hier speel je de meest uitgebreide schietspelletjes waar je vast en zeker veel plezier aan zult hebben. Het internet staat vol met verschillende schiet spelletjes, maar welke game is nou voor jou geschikt en zou je eens moeten proberen? Om te beginnen, zou je eerst moet uitvogelen wat voor shooter games je het meest spannende vindt. Vind je het afknallen van zombies leuk of is nazi's af knallen eerder jouw 'ding'? Voor ieder soort shooter game ben je hier aan het juiste adres. Speel eens  de game genaamd:  Zombieaanval. Waar je in WO2 je vanuit een toren moet beschermen tegen allerlei zombies. 

Zombieaanval

Je raakt belandt in een wereld waar de zombies in grotere getale de mensen vermorzelen. De zo genoemde Zombie Apocalypse. Aangezien jij op een zeer afgelegen terrein zit, is help nog ver weg. Via een radio bericht hoor je dat je het 40 dagen volhouden voordat de reddingsdiensten aankomen om je weg te behalen. Speel het spelletje met de muis te richten, met linkermuisknop te schieten, R om te herladen, van vuur modus veranderen met F of van wapens te wisselen met 1 of 2.  het is de bedoeling zo snel mogelijk je af te weren van de zombies en op zoek te gaan naar wapens, overlevende en loot wat je kan gebruiken om te overleven. Naarmate je vordert in de game zul je merken dat je steeds sterke wapens in bezit krijgt. Maar ook de zombies komen met grotere aantallen tegelijkertijd.


Sift Heads 5

Naast de vele zombie gerelateerde gams die je hier kan spelen kan je er ook voor kiezen een 'stick head' game te spelen. De stick figures zien er dan grafisch niet zo speciaal uit, maar vaak zijn het de meest uitgebreide games met verhaal die je kunt spelen. Een goed voorbeeld is een van de Sift Heads games. De laatst uitgebrachte game van deze reeks games is nummer 5. Hierbij achtervolg je allerlei bad guys en moet je al racend verschillende mensen aan gort schieten. Je bent een huur moordenaar die voor niemand of niets in de weg staat. Wanneer je de opdracht krijgt mensen te vermoorden doe je dit. Je krijgt steeds meer betaald,maar je zult merken dat de targets steeds moeilijker worden om te bevechten. Maar gelukkig kan je met het verdiende geld sterkere wapens kopen. De game is zeer uitgebreid en ben niet bang je te vervelen want er is zoveel te doen in de game dat je heel wat dagen zoet bent aan het uitspelen van de game..