Platform games

De allereerste game die kon worden bespeeld op een console was een platform spel genaamd Donkey Kong. Tegenwoordig heb je ook allerlei 3D varianten, maar het begon allemaal met een 2D platform game waarbij je maar één aanzicht had van het aapje. Na vele jaren van ontwikkeling is het ook mogelijk de platform spelletjes te spelen op de computer. Maar uiteraard heeft de ontwikkeling van de games niet stil gelegen en kun je de meest uitgebreide platform games hier spelen.

Strike Force Heroes

Strike Force Heroes is één van de meest bekende platform spelletjes.  Het is alleen bespeelbaar vanuit de browser en is bekend door zijn uitgebreide missies, challenges en duels die je kan houden. Je kunt zelfs met mensen over de hele wereld de game spelen. Om te spelen hoef je geen account aan te maken.Mocht je tegen mensen over de hele wereld willen spelen, dan  zal je dat wel moeten doen. Je moet vechten met de wapens die je hebt gekregen. Tussendoor krijg je upgrades maar je begint  tegenstanders snel af te maken om door te gaan naar het volgende level. In Quick Match modus zul je 1 vs 1 moeten spelen en gaat het om degene die het snelst bij 10 kills komt. Probeer te overleven door obstakels te ontwijken en de vijand eerder neer te schieten dan hij jou.

Ninja Rampage

Heb jij het in je een ninja te worden. Test je skills door de vijanden in stealth modus uit te schakelen. Het is jouw taak de wereld te redden van haar vijanden. Steden zijn verwoest door talloze vijanden die je moet uitschakelen en laat het nu net zo zijn dat jij je nog als rookie moet bewijzen naar je ninja meester. Je zult allerlei capriolen uit de kast moeten halen wil je jouw tegenstanders de grond in werken. Aangezien jij bijna een volwaardig ninja bent beschik je over flexibiliteit waardoor je gebouwen gemakkelijk beklimt. Pas op dat de vijand je ziet, want ze slaan alarm en je bent ten dode op geschreven.