Vecht spelletjes

Het aanbod vechtspelletjes is tegenwoordig een stuk uitgebreider dan vroeger. Waar het voorheen alleen mogelijk was games zoals tekken of mortal combat te spelen op de playstation of Nintendo is het nu zelfs mogelijk vecht spellen te spelen op het internet. Wil jij graag 1 vs 1 gevechten of liever als NEO in de matrix tegen duizenden tegelijkertijd vechten? Hier ben je op de juiste plaats!

Sands of the Coliseum

Speel de game Sands of the Coliseum als je houdt van de meer Romeinse tijd waar gladiatoren elkaar te lijf gingen om het publiek te amuseren. Deze game maakt haast alles mogelijk. Je kunt zelfs je gladiator helemaal maken zoals jij dat wilt. Geef hem een leuke haarstijl of ga voor de grunge look. Als je niet van stylen houdt en gewoon direct wilt vechten, is dit natuurlijk ook mogelijk. Begin je gevecht tegen de andere gevangen door een aanval uit te voeren. Er zijn drie verschillende attacks: een strong attack met weinig precisie, een medium shot met medium precisie en een low shot met veel precisie. Kies je aanval nauwkeurig, want anders kan het je kop kosten. Je kunt ook skillpoints verdelen om je warrior sterker te maken. Kies je voor veel charisme of veel kracht? It's up to you.
 

 

 

Hobo

Hobo betekent zwerver in het Engels en je zult dus ook  zwerver spelen in het spelletje. Het grappige is dat je hier tegen de 'normale mensen' moet vechten. Je zult politie agenten en vuilnismannen moeten kapot slaan om te vluchten. Hierbij heb je allerlei gekke combo's die je kunt gebruiken om de vijand uit te schakelen. Zo kan je overgeven om de vijand af te leiden en ze hierna kapot te slaan. Alles is bijna mogelijk lijkt het. Het is een leuk, grappig en toch nog spannend vecht spelletje waar het de bedoeling is gewoon iedereen aan gort te slaan.