Gokken op gokkasten waarin een film zit verwerkt

Het grappige aan het spelen van spelletjes is dat ze vaak gerelateerd zijn aan een tv serie of film. Aangezien onze bezoekers het ook weleens leuk vinden een ontspannend gokkasten spelletje te spelen, bieden wij ook talloze gokkasten games aan. Deze spelletjes moeten natuurlijk wel boordevol actie zitten, anders past het niet op Actie-games.nl! Om voorgenoemde redenen vind je hier spannende gokkasten games met  een actie film gerelateerd thema.

Scarface Gokkast

De Scarface gokkast is gebaseerd op de wereld beroemde film genaamd : “Scarface”. Deze film uit 1983 heeft maar liefst een 8,3 gekregen op IMDB en staat wel bekend om fantastische beelden en acteurs. De hoofdrol van de film Tony Montana wordt gespeeld  door Al Pacino. Montana is een Mexicaanse immigrant die een drugs cartel overneemt. Door zijn hebberigheid gaat er het een en ander mis. Dit verhaal uit zich in de gokkast, je ziet al gauw de verschillende personages terug op de gokkast en de grafische elementen die erin zijn gewerkt laten stijlen uit de Maffia terug zien. Dit maakt het natuurlijk zeer spannend, vooral als je aan het winnen bent en de bekende tonen hoort van Scarface.

De gokkast beschikt over 25 lijnen om te kunnen winnen waardoor je snel kans maakt op mooie geldprijzen. Hiernaast kunnen er bonussen gewonnen worden door de personages 3x op een rij te hebben. Ook komt Tony Montana er in voor waarmee je nóg hogere geld bedragen kunt winnen. De Scarface Gokkast brengt vele elementen zoals geld, de welbekende motorzaag en een geldkoffer terug in de gokkast wat het spelen van deze game zeer spannend maakt ook als gratis gokkast. Uiteraard is de gokkast ook prima te spelen wanneer je niet van Scarface houdt en is daarom ook voor iedereen geschikt een leuke tijd op te beleven. Daarnaast is het een gratis gokkast, dus je speelt met virtuele credits en kunt geen echte prijzen winnen. Veel gok plezier op de Scarface Gokkast!